COSTA BRAVA |
Autor |
Wiadomość |
Kati
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2004 10:39 am COSTA BRAVA
|
|
|
Jej jaka ja gapa jestem...jeden z Zespołów, które zaproponował nam pan z Boryny to COSTA BRAVA... śpiewa tam moja znajoma z zespołu, Iza. W sumie nie bardzo wiem czy ich wziąć, bo moj zespół to strasznie plotkarska ekipa, a nie chcę żeby krążyły o moim weselu jakies legendy.
Tyle tylko że Iza ma fantastyczny głos, byłam na wielu imprezach (także festiwalowych) które prowadziła. Ostatnio np. na balu karnawałowym profesorów i gości UŁ
Polecam, ale sama z powyzszych względów przemyślę |
Ostatnio zmieniony przez Mac-erson Pią Lis 29, 2013 7:46 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
tynencia
Wiek: 43 Dołączyła: 16 Sie 2004 Posty: 39 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 12:25 am COSTA BRAVA
|
|
|
Costa Brava. Znacie ten zespół? Napiszcie
napiszcie mi jakie są plusy a jakie minusy tego zespołu. Będę wdzięczna, bo cały czas się waham. Słuchałam ich płyty. Jest ok, ale jak wyglądają oczepiny?? |
|
|
|
|
Jelonek
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 8:54 am
|
|
|
znamy dla mnie bomba , chciałam żeby u mnie na weselu grali ale niestety są tego dnia zajęci :( |
|
|
|
|
thiti
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2004 6:51 pm
|
|
|
możecie napisać o nich coś więcej i podesłać mi namiary na priva?
dziękuję |
|
|
|
|
inka999
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 1:11 pm
|
|
|
Czy ktoś z forum może powiedzieć coś więcej o tym zespole?
Jelonku wiem, że chyba Ty (może więcej szczegółów podasz co? Proszę...)
Jak coś podeślij na priv |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 1:13 pm
|
|
|
inka999 - Jelonka nie ma już na forum - napisz do niej na priv lub e-maila. |
|
|
Kati
|
|
|
|
|
inka999
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 1:37 pm
|
|
|
Kryszko , Kati dziękuję
Kati nie chcę być namolna, ale może podasz mi namiar na swoją koleżankę, wypytałabym ją osobiście |
|
|
|
|
Kati
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 2:10 pm
|
|
|
No w tym linku jest telefon
Iza Szlązak (wokalistka)
Nr telefonu przeniesione do tematu "Nasze Zespoły"
[ Dodano: Pią Lip 29, 05 15:13 ]
A grała u Anety, której tylko tel mam.... jak zdobędę maila to ci podrzucę |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Pią Sie 31, 2007 5:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
inka999
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 2:19 pm
|
|
|
Kati napisał/a: | No w tym linku jest telefon
[ Dodano: Pią Lip 29, 05 15:13 ]
A grała u Anety, której tylko tel mam.... jak zdobędę maila to ci podrzucę |
Kati :iconpray: :iconpray:
jak coś to sam telefon mi wystarczy
jesli możesz podeślij na priv,
hm, czym ja Ci się odwdzięczę ?
[ Dodano: Wto Sie 02, 2005 12:47 pm ]
Hallo, hallo Kati pamiętasz o mnie jeszcze?
To ja namolna inka przypominam się o maila lub telefon do Anety
[ Dodano: Czw Wrz 08, 2005 11:20 am ]
Dzis z czystym sumieniem mogę polecac ten zespół. Trochę się denerwowałam, bo zrezygnowałam z TIME na ich korzyść i wiecie co?......nie żałuję wcale. |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Pią Sie 31, 2007 5:21 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jacek
Firma
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2006 7:22 pm
|
|
|
maja teraz strone
Link znajduje się w temacie "Nasze Zespoły"
Pusiak |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Pią Sie 31, 2007 5:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kati
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 8:13 am
|
|
|
Przepraszam do telefonu nie dotarłam ale jak widać dałaś radę Sorki
P.S. Miło że mają stronę - bardzo się przyda
No i fajnie zobaczyć zdjęcia Izy i Łukasza. Gdyby to kiedyś czytali GRATULUJ? ?LUBU |
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 9:05 am
|
|
|
jacek napisał/a: | maja teraz strone |
A od kiedy piszemy o sobie w trzeciej osobie? |
|
|
jacek
Firma
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 6:21 pm
|
|
|
tonie ja pisalem ale ok mamy juz strone |
|
|
|
|
zona
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 8:39 pm
|
|
|
SUPER zespół ,bawiłam się już kilka razy razem z nimi!!!! Nudzić się nie ma czasu!POLECAM |
|
|
|
|
pinia_pinia
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 7:23 pm
|
|
|
Nie chcę urazić tych forumek, który wybrały ten zespół, ale jak dla nas - porażka. Wokalistka fatalna, zero kontaktu z gośćmi (szczególnie jak próbowała gości w czesie biesiady przy stołach rozruszać). Prawie wszystko z mini-dysków. Ale cena przystępna. Całkiem dobra konferansjerka. |
|
|
|
|
mas038
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 10:16 am Costa Brava
|
|
|
Witam Wszystkich
Z całego serca odradzam zespół Costa Brava. Na własnej skórze przekonałem się że nie można na nich liczyć. Zarezerwowałem sobie u nich termin, do podpisania umowy miało dojść po kilku dniach ponieważ właściciel orkiestry nie miał czasu, aby się ze mną spotkać. Byliśmy cały czas w kontakcie telefonicznym i zapewniał, że termin juz zarezerwował i nie ma problemu. Kiedy w końcu się spotkaliśmy aby przekazać zaliczkę, okazało się że przed 10 minutami zarezerwował mój termin komuś innemu, a za mną nie chce już rozmawiać. Zaznaczam, że nie padły żadne słowa przeprosin czy wyjaśnienia z jego strony.
Totalny brak organizacji. Jak się później okazało znajomi mieli podogny problem z tą orkiestrą. Właściciel nie panuje nad tym z kim i na kiedy się umawia. Boję się pomyśleć co by było gdybym wpłacił zaliczkę, a w dniu wesela okazało się że Costa Brava gra gdzie indziej bo im się pomyliło???
Jak ktoś ma wybór niech wybiera kogoś innego!
pozdrawiam
PETER |
|
|
|
|
jacek
Firma
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 7:23 pm
|
|
|
slowo wyjasnienia drogi peterze mielismy sie spotkac bo chcieliscie posłuchac a nie podpisac z nami umowe ale to tylko male sprostowanie do twojej wypowiedzi ktora troszke mija sie z prawda |
|
|
|
|
Alma_
|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 8:14 pm
|
|
|
Proszę wyjaśniać sobie tego rodzaju sprawy poza publicznym forum - od tego są privy. |
_________________ chez alma | |
|
|
|
|
tommuzyk
Firma
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 12:26 am
|
|
|
A ja uważam, że każdego klienta należy traktować tak, jakby miał podpisać umowę.
Taka mała zawodowa rada - należy spytać wcześniej umówionego klienta, czy sie decyduje, jeśli terminem interesuje się ktoś inny...
Dobre opinie rozchodzą się szybko, złe jeszcze szybciej... |
|
|
|
|
asica
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 4:25 am
|
|
|
kurcze czemu wy sie czepacie tego zespołu może nie graja jak orkiestra składajaca sie z 50 osob ale jak na tak mała ilość osób w zespole graja fajnie wiem bo bylam na weselu właśnie jak oni grali mi szczerze sie bardzo podobało wiadomo komuś sie może podobac ten zespół komus moze sie nie podobac . panie Jacku niech sie pan nie przejmuje tym nie przejmuje
gorąco pozdrawiam cały zespół |
|
|
|
|
Pusiak
- Dyktator
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 9:57 am
|
|
|
Tak na przyszłość.... może to zastanowi następną osobę, która zaloguje sie tylko po to, żeby napisac post w tym wątku, jaki to zespół COSTA BRAVA jest wspaniały....
W taki sposób nie poprawiacie opinii Forumowiczów o tym zespole, raczej wręcz przeciwnie, bo użytkownicy sadzą, że to sami członkowie zespołu lub ich rodziny logują się pod nowymi nickami tylko po to by zareklamować zespół. A taka kryptoreklama Nas DENERWUJE NIE ZACH?CA |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Sob Lip 29, 2006 9:58 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 8:37 am
|
|
|
Gwoli wyjaśnienia:
kasia1111 i ola12 pisały z tego samego IP, więc ich wypowiedzi oraz posty nawiązujące do ich postów zostały usunięte.
Radzę stosować się do rady napisanej do Pusiak.
Koniec tematu. |
|
|
lasek
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2006 5:48 pm
|
|
|
Witam wszystkich,
pod koniec lipca miałem wesele, na którym oczywiście występował zespół Costa Brava.
Od samego początku kiedy zacząłem rozmawiać i uzgadniać wszystkie szczegóły z p. Jackiem NIE BYŁO ?ADNYCH PROBLEMÓW. Mogliśmy zobaczyć ich w akcji na żywo nie tylko na bankietach w Borynie, ale i weselach oraz imprezach okolicznościowych. Mogliśmy również uzgodnić reperuar i ilość członków w zespole (POLECAM SAKSOFON). Nie mogłem również narzekać na brak kontaktu ze strony Jacka-wykazywał on zainteresowanie w celu uzgodnienia szczegółów dot. muzyki.
Samo wesele było super, wszyscy goście bawili się świetnie przy muzyce tego zespołu, orkiestra spełniała wszystkie muzyczne zachcianki gości i nie słyszałem od zaproszonych osób żadnego słowa krytyki, a wręcz przeciwnie-wśród gości były osoby, które w przeszłości pracowały w zespołach muzycznych grając i śpiewając na weselach.
Dlatego gorąco polecam COSTA BRAVA-myślę, że zabawa przy ich muzyce jest naprawdę udana.
Jeżeli ktoś podejrzewa, że jestem członkiem rodziny kogoś z zespołu, to rezygnując z wyboru tego zespołu nie wie co traci ( a dodatkowo administrator ma mój e-mail i część moich danych-zawsze jestem gotów do dyskusji) |
|
|
|
|
dzarusia
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2006 6:59 pm
|
|
|
patrząc na liczbę postów i ilość czasu spędzonego przez osoby które sie pochlebnie wypowiadały na temat tego zespołu można chyba coś podejrzewać ... ja bym się już na ten zespół nie zdecydowała |
_________________ Buziaczki dla Ciebie Gość
Moje przygotowania http://forum.wesele-lodz.pl/viewtopic.php?t=17528 |
|
|
|
|
kiciucha
|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 6:31 pm
|
|
|
powiem krótko ......wokalistka fałszuje...... mnie się nie podoba............ |
|
|
zadra
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 2:15 pm jakis update ?
|
|
|
czy ma ktos nowe informacje na temat tego zespolu
dziewczyny na ktorych weselach grali sa juz niedostepne na forum
dzieki .. |
_________________ /08 April 2007/
|
|
|
|
|
Agnieszka19
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 5:23 pm
|
|
|
kiciucha napisał/a: | powiem krótko ......wokalistka fałszuje...... mnie się nie podoba............ |
Może ta druga wokalistka bo Iza na pewno nie fałszuje. Maiłam z nią wf w gimnazjum i to ona prowadziła bisiady ktore tam się dobywały. Ma świetny głos. Na prawdę super. Co do drugiej wokalistki to nie wiem. |
|
|
Kati
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 11:01 am
|
|
|
Iza to moja koleżanka z zespołu ludowego. ?piewa super i tyle. ?adnego fałszu |
|
|
agnienia
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 8:49 pm
|
|
|
Hmmm...czyli w sumie polecacie?:) czy nie?:) Bo waham sie miedzy Costa-Brava...a jednym zespołem z Koła..i sama nie wiem...osobiście ich nie słyszałam, ale wybrałam ich słuchając dema z internetu...??????????????
|
|
|
|
|
Agnieszka19
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:14 am
|
|
|
Powiem tak . Nie słyszałam całego zespołu, ale samą Panią Izę. Moim zdaniem spiewa super. Sami bralismy ten zespół pod uwagę |
|
|
tynencia
Wiek: 43 Dołączyła: 16 Sie 2004 Posty: 39 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 7:11 pm
|
|
|
Gorąco poleam ten zespół. Grali u mnie na weselu we wrześniu 2005 i za moją namową u kilku moich znajomych w zeszłym roku i wszyscy są zadowoleni. Nie ma do czego się przyczepić. |
|
|
|
|
marta+fifi
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 3:06 pm
|
|
|
Hmmm, co do Costa Bravy, to znam (przy ich muzyce bawiłem się 2 razy; a współpracowałem z nimi - kilkanaście razy - jako kelner). Powiem tak, wokalistka Iza - super, jeśli ktoś lubi kobiecy głos, a Jacek - sympatyczny i umie poprowadzić zabawę. Czyli ogólnie mogę polecić. |
_________________ Filipczaki się żenią! 21.06.2008. |
|
|
|
|
sauvignon_blanc
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 11:00 pm
|
|
|
Dostałam ich płytkę na targach i powiem szczerze nie podobało mi się bardzo. Słoń mi na ucho nie nadepnął więc wiem kiedy ktos ma problem z zaspiewaniem wyższych dzięków. Poza tym strona techniczna w/w płyty jest skandaliczna -są piosenki gdzie słychać TYLKO melodię a w słowa to się trzeba nieźle wsłuchać. Dodam że słuchałam na dwóch odtwarzaczach cd więc to nie wina sprzętu. No cóż szukam zespołu dalej.... |
_________________ Szczęśliwa mężatka. |
|
|
|
|
jacek
Firma
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 12:28 pm
|
|
|
dodam tylko ze na weselu nie gra ta plyta a ja jej przed chwila sluchalem i nie ma znia najmniejszego problemu takze albo sie wdal jakis blad przy przegrywaniu albo jest to wina odtwarzacza zapraszam po inna plyte |
|
|
|
|
McBulii
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 10:44 am Costa Disco Polo Brava
|
|
|
Ta Costa to jedna wielka kicha. grali Sylwestra w Borynie. Samo Disco Polo. Oni nie umieja spiewac. a graj a z mini discow. Zeby to robili umiejetnie zeby sie ktos nie skapnal to by bylo dobrze. ale nawet udawac nie umieja. kicha wielka |
|
|
|
|
jpuasz
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 3:26 pm
|
|
|
Post konkurencji I po co tak wymyślasz?? W ten sposób na pewno nie zdobędziesz dla siebie klientów |
|
|
|
|
fiona83
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 5:09 pm
|
|
|
jpuasz - jeszcze kilka postów i drogą eliminacji namierzymy , który zespół reprezentuje |
Ostatnio zmieniony przez fiona83 Wto Lut 20, 2007 5:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jpuasz
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 12:53 am
|
|
|
Fionka wystarczy spojrzeć na maila i wpisac w google - od razu widać kogo omijać szerokim łukiem |
_________________ Pozdrawiam
Paulina
|
|
|
|
|
Hatifnatka
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 6:03 pm
|
|
|
a u nas na weselu zagra właśnie Costa Brava. pan Jacek zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie, podobał nam się materiał na płytkach demonstracyjnych (widać, że potrafią dobrze poprowadzić wesołą zabawę, a także bawić gości za stołami - na czym nam zależało).
a jak będzie u nas zobaczymy za trochę ponad rok w każdym razie nie obawiamy się o nic i jesteśmy dobrej myśli
pozdrawiamy zespół |
|
|
|
|
dominiqsz
Wiek: 41 Dołączyła: 21 Sty 2007 Posty: 1224 Skąd: Aleksandrów Ł.
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 7:30 am
|
|
|
My równiez zastanawialismy sie nad tym zespołem, jednak na targach ślubnych w Hali sportowej Panbedący chyba główną osoba w tym zespole powiedział nam ze potrafia bawic gości... wystarczy zrobić z siebie idiote troszke nas to zniecheciło |
|
|
jacek
Firma
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 4:00 pm
|
|
|
witam nikomu nie mówilem ze robie z siebie idote bo to napewno nie pomaga ani w rozmowie z klientami ani w bawieniu gości.Faktem jest że jesteśmy roześmiani i czasem sie wygłupiamy ale to ma niewiele wspólnego z bawieniem gości,a z drugiej strony czy chcielibyście widziec na scenie trzy lub cztery ponure osoby które stoją jak manekiny sprawiające wrażenie że są tu bo muszą i ich praca nie sprawia im żadnej przyjemnosci?
chyba nie
My wychodzimy z założenia że zespół powinien być kontaktowy roześmiany powinien żartowac i robić wszystko by ten wieczór który jest jednym z najważniejszych dni w życiu pary młodej był jedyny niepowtarzalny i niezapomniany
to tyle w kwestii wyjaśnienia
z poważaniem Jacek |
|
|
|
|
Hatifnatka
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 7:31 pm
|
|
|
jak już pisałam, my jesteśmy zadowoleni z wyboru, pan Jacek jest sympatycznym i kulturalnym człowiekiem, a na weselu liczy się przede wszystkim dobra (i ze smakiem prowadzona) zabawa i o to, myślę, mogę być spokojna
nie słyszeliśmy od niego nic podobnego o czym wspomina w swoim poście dominiqsz i szczerze mówiąc jestem zdumiona czytając o tym |
|
|
aniesd
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:11 pm same naj!
|
|
|
Z cala pewnoscia mozemy razem z mezem polecic zespol Costa Brava, kazdemu komu zalezy na bardzo dobrym weselu. Zespol dostosowuje sie bez problemu do atmosfery w trakcie zabawy, z wszystkim mozna sie dogadac, nie robia zadnych problemow!
Przy okazji chcielibysmy bardzo mozno podziekowac Tobie Jacku oraz dwom pozostalym Paniom (glupia sprawa - ale nie znamy imion ) za zafundowanie nam naprawde wysmienitej atmosfery podczas naszej zabawy weselnej. Kazdy gosc byl zachwycony Wami! Od wielu uslyszelismy, ze bylo to najwspanialsze wesele, w jakim mieli okazje uczestniczyc. |
_________________ Kubuś zdziwił się, że drzwi Prosiaczkowego mieszkania są otwarte. Im bardziej zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.
|
|
|
|
|
caixa
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:25 pm
|
|
|
A ja też mogę polecić ten zespól. Bo własnie bawiłam się w tą sobotę. Było super. Zespół jest profesjonalny. Tak jak pisał Pan Jacek sami się świetnie bawią na scenie a to się przekłada na humory gości Nic tylko "wesele - hej!!!" |
|
|
|
|
Martita
Mamunia Jasiunia:)
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:55 pm
|
|
|
Ja miałam okazję posłuchać Izę kilka razy i uważam, że śpiewa bardzo dobrze. Bawić gości też potrafi. Ogólnie właśnie wczoraj rozmawiałam z Suli, która szuka zespołu na wesele i polecałam jej właśnie Costa Brava ze względu na Izę. Jedno co mogę powiedzieć na 100% nie fałszuje....i wiem co mówię
Jeszcze dodam, żeby nie było, że Iza to moja koleżanka z zespołu.... Nie znam jej dobrze i wypowiadam się tylko i wyłącznie o jej śpiewaniu, więc proszę nie podejrzewać o reklamę z powódek osobistych
Kati...tak na marginesie...na początku mojego pobytu na forum pisałaś, że też tańczyłaś...i teraz jeśli jesteś koleżanką Izy to rozumiem, że w Kujonie...więc teraz ja też tam tańczę i zastanawiam się czy przypadkiem sie nie poznałyśmy w Warszawie ostatnio.....?? |
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez Martita Wto Cze 10, 2008 1:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
słonko
projektant - amator
Wiek: 41 Dołączyła: 19 Kwi 2007 Posty: 2226 Skąd: Łódź/Warszawa
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 3:45 pm
|
|
|
Chyba pora żebym ja napisała swoją opinię o zespole jako że grali na moim weselu.
Jestem bardzo zadowolona, z resztą nie tylko ja - goście również byli zachwyceni Ktoś nawet mówił, że zespół fajniejszy niż ten, który grał na jego weselu.
Grali przeróżny repertuar, bawili się i młodzi i starsi, śpiewy za stołami przy ich akompaniamencie były rewelacyjne, robili przerwy nie za długie i nie nazbyt często - tak akuratnie Proponowane przez nich zabawy - odlot!!! Goście wydzwaniali do mnie przez cały tydzień poślubny mówiąc jak świetnie się bawili.
?piewają bardzo dobrze wg mnie. Nie było żadnych wpadek, czy fałszów, od których więdną uszy.
Jedyne minusy:
- nie mogli zrealizować każdej prośby o dedykację, gdyż podpierają się minidyskami, ale o tym wiedziałam decydując się na zespół, więc to nie zarzut pod ich adresem, a jedynie sugestia, by zwrócić na to uwagę decydując się na taki zespół
- troszkę nie do końca dobrze organizowali zabawę - chodzi mi o najważniejsze momenty w trakcie wesela, gdy nie dopilnowali, aby goście i ważne w danym momencie osoby były obecne na sali (np. gdy nadeszła pora podziękowania dla rodziców mojego taty nie było na sali i doszedł dopiero w trakcie). |
|
|
aniesd
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 5:32 pm
|
|
|
U nas na weselu zabrakło właśnie śpiewu "za stołami". Poza tym zaproponowałabym nieco więcej konkursów, aniżeli tylko te przy oczepinach...
Poza tym jak już pisałam wcześniej - wszystko Ok.
Zespół tak jak pisałam wcześniej spełnił nasze oczekiwania, goście również byli bardzo zadowoleni. |
_________________ Kubuś zdziwił się, że drzwi Prosiaczkowego mieszkania są otwarte. Im bardziej zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.
|
|
|
|
|
słonko
projektant - amator
Wiek: 41 Dołączyła: 19 Kwi 2007 Posty: 2226 Skąd: Łódź/Warszawa
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 5:41 pm
|
|
|
Konkursy z tego, co i wiadomo, to kwestia do uzgodnienia. U mnie akurat na weselu nie było żadnych, bo wesele było krótkie (ślub był późno). Konkursy były więc tylko na poprawinach. |
|
|
aniesd
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 5:44 pm
|
|
|
Ale z tego co pamiętam zespół mówiła nam, że takowe organizują - zresztą zgodziło się to z tym, co widzieliśmy na innych nagraniach. A my nie powiedzieliśmy nie Tutaj liczyliśmy na troszkę inicjatywy Ale przecież nie konkursy i zabawy czynią wesele wspaniałym |
|
|
|
|
|
|