LAVENDER z Koluszek |
Autor |
Wiadomość |
misimisia
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 12:53 pm LAVENDER z Koluszek
|
|
|
Mam pytanko zna ktoś może ten zespół?? Jak grają??
Ktokolwiek ich widział w akcji niech piszę
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Cze 24, 2008 10:50 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Megusia
|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 5:13 pm
|
|
|
Znam kilka zespołów z Koluszek, ale niestety nie ich nazwy. Napisz mi może na priv. nazwiska członków lub numery telefonu, to może coś będę o nich wiedzieć. |
|
|
|
|
justyncia83
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 8:40 am
|
|
|
czesc wam.
jesli chodzi o zespół Lawender to on nie jest z Koluszek tylko ze Zgierza.
To co wiem o tym zespole to to, że-
Skład 4 osobowy: klawisze-akordeon, gitara-bas,
saksofon, perkusja,jest to czterech panów.Grają przeróżną muzykę.
oto ich stronka tu był link
koszt u nich wyglada następująco:
Koszt zespołu za wesele z poprawinami - 3000
Samo wesele - 2.500
POZDROWIONKA - JUSTYNCIA83
Namiary przeniesiono do tematu "Nasze Zespoły"
Pusiak |
_________________ JUSTYNCIA83 |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Wrz 04, 2007 9:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 9:50 am
|
|
|
Jeśli to faktycznie ci ze Zgierza to tutaj jest o nich wątek:
LAWENDER |
|
|
misimisia
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 1:01 pm
|
|
|
LaVender z Koluszek nie LaWender ze Zgierza. To dwa różne zespoły. Ten pierwszy składa się z 3 panów. Wokalista ma bardzo ładny głos jest zwariowany z tego co zauważyłam. Za wesele i poprawiny chcą 2000 zł Poleciła mi go siostra, która była ostatnio na weselu gdzie grali. Jeśli chce ktoś nr tel do lidera tego zespołu to niech do mnie napiszę prywatną wiadomość.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Rosa
|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 8:34 am
|
|
|
witam... ostatnio bawiłam sie na weselu gdzie grała grupa Lavender ( ta z Koluszek) mówiąc szczerze... nie podobało mi sie jak grali... wokalista był zwariowany... ale dla mnie juz jego wygłupy byłu nurzące... i glupie wstawki ( po góralsku albo nanana - dobijało juz w 2 h zabawy). Wokalista spiewa męskim głosem i damskim - co zabawnie brzmiało.... cena jak przeczytałam nie za wysoka co chyba tez po części świadczy o poziomie grupy ... a i co najlepsze... oczepiny chyba z 2,5 h trwały... ludzie porozłazili sie do stołów bo juz nikt nie chciał ich słuchac... a zatem moja opinia--- grupa średnia... bawiłam sie przy duzo lepszych zespołach... ale były oczywiscie i te jeszcze gorsze... |
|
|
|