Galeria forumowa / Album |
Autor |
Wiadomość |
fiona83
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 5:36 pm
|
|
|
Tak. Prywatne galerie widać. |
|
|
|
|
Malwina_łódź
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 7:59 am
|
|
|
Ja czuję się pokrzywdzona. Uważam, że jestem aktywną osobą na forum (262 posty -> liczy mi się 47 ; wizyt 460; czas wizyt 71,2 h). W działach takich jak muzyka, sale, strój piszę tylko opinie i rady, a nie co myślę i co uważam, albo co powiedziała mi koleżanka koleżanki mojej koleżanki... Staram się nie wprowadzać niepotrzebnego zamętu. Piszę wg. siebie tylko rzeczy, które mogą pomóc innym, coś co mogę polecić z czystego serca. Nie uważam jednak, żebym np. w dzienniczkach pisała rzeczy mniej wartościowe... Nie chcę nabijać na siłę postów, dlatego wiem, że nigdy nie uzyskam dostępu do albumów. Tyle ode mnie. |
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 8:24 am
|
|
|
Malwino_łódź - temat był wałkowany milion razy, było głosowanie forumowiczów i zostały podjęte takie, a nie inne decyzje. |
|
|
Debussy
pedagog specjalny
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 8:25 am
|
|
|
Malwinko mam ten sam problem. Bardzo chcę mieć dostęp do galerii, ale jeśli interesuje Cię tylko ślub i te działy, to za cholercię nie nazbierasz tyle postów... I to jest troszkę nie fair, bo o urodzie, zdrowiu i innych tego typu rzeczach sa też fora tematyczne. A tu chcąc, nie chcąc muszę się do nich dopisywać, bo muszę mieć 150 postów (inaczej nie jestem aktywnym forumowiczem)..
Ech... |
_________________ Są tajemnice, które tylko niebo może ostatecznie odkryć... |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 8:31 am
|
|
|
Debussy - jesteś na forum krócej od Malwiny, a zliczanych masz prawie 3 razy więcej postów, więc widać, że to wcale nie jest aż trudne.
Dziewczyny - zrozumcie - to nie jest przeciwko wam. |
|
|
misia-misia
Working Mom :)
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 8:43 am
|
|
|
temat powraca niczym bumerang
a co do zdjęć i galerii... ja widzę to co Fionka... czyli nic nie widzę
mam nadzieję, że niebawem problem zniknie |
|
|
@ice
Administrator Pan i Władca
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 11:19 am
|
|
|
Problem zniknął |
|
|
|
|
Yoanna
mamuśka
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:47 pm
|
|
|
To taka trochę chora gonitwa NIEKTÓRYCH forumek- dobić do 150 postów, żeby zobaczyć zdjęcia... |
_________________ |
|
|
|
|
Debussy
pedagog specjalny
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:52 pm
|
|
|
Ja już mam wgląd.
I nie było specjalnie ciężko...
Powiem tak.. to nawet plus, bo trzeba nieco się uzewnętrznić na niektóre tematy.
Ale dla kogoś kto jest tu na stałe - to nie problem...
Jasne, że jak ktoś wpada sporadycznie, to nie jest łatwe.
Ja się tu zadomowiłam |
|
|
|
|
Yoanna
mamuśka
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:58 pm
|
|
|
Zgadza się...ale nic na siłę.... a żeby pisać cokolwiek tylko po to żeby zdobyć posta to bez sensu... Ja pisze tylko tam, gdzie mnie coś zainteresuje |
_________________ |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 6:24 pm
|
|
|
Jeśli nic na siłę to po diabła takie parcie na zobaczenie zdjęć? Skoro nie chce się ktoś tu zadamawiać to po co mu info jak ktoś wygląda? |
|
|
Yoanna
mamuśka
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 6:47 pm
|
|
|
Nie wiem kryszka... Ja parcia nie mam Jestem na forum codziennie ale nie piszę wszędzie postów, bo nie wszystkie info są mi potrzebne W swoim czasie zobaczę albumy a jak nie to przecież nic takiego się nie stanie |
_________________ |
|
|
|
|
podrozniczka
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 2:15 pm Dostep do Albumu
|
|
|
Ja juz kolejny dzien nie mam dostepu do albumu. Jak klikam na Galerie Uzytkownikow to kaze mi sie zalogowac a jak sie chce PONOWNIE zalogowac to juz mi pokazuje ze jestem zalogowana. I tak bledne kolo. Pomocy! |
|
|
@ice
Administrator Pan i Władca
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 3:35 pm
|
|
|
Upewnij się że wchodzisz przez adres www.forum.wesele-lodz.pl
Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki oraz pliki cookie dotyczące forum.
Spróbuj ponownie |
|
|
|
|
podrozniczka
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 4:04 pm
|
|
|
Nadal nic z tego!
[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 8:44 pm ]
Ale to chyba nie z racji ilosci postow stracilam dostep do albumu? To sie stalo w czasie tej zmiany serwera. Mialysmy zglaszac problem to zglaszam a tu nic. |
|
|
marcia331
Szczesliwa zona
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 11:58 pm
|
|
|
Ja juz nie wiem ktore posty mi sie licza a ktore nie!! I ile ich tak naprawde mam. Jak wchodze w link na stronie glownej "zobacz swoje posty" to pokazuje mi ich 69. Jak wejde na swoj profil to tam pisze ze postow mam 36 i jeden temat. A jak wejde w "pokaz wszystkie posty" to mam ich 152. Teraz pewnie bedzie 153. Ktora z tych liczb liczy sie do tych postow potrzebnych do Albumu?? |
|
|
Debussy
pedagog specjalny
|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 12:24 am
|
|
|
Masz 36 postów zliczanych. I niestety one Ci się do albumu liczą. |
|
|
|
|
Malwina_łódź
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 7:06 am
|
|
|
Mam problem.
Jak chcę wejść obejrzeć album to wyskakuje mi nowa karta i muszę się od nowa logować, a jak się zaloguję to znów jestem na stronie głównej forum, a jak klikam album to wszystko zaczyna się od nowa... Co mam zrobić? |
|
|
ava
Wiek: 39 Dołączyła: 12 Lut 2008 Posty: 3728 Skąd: Bełchatów/Łódź
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 11:14 am
|
|
|
Malwina_łódź napisał/a: | Mam problem.
Jak chcę wejść obejrzeć album to wyskakuje mi nowa karta i muszę się od nowa logować, a jak się zaloguję to znów jestem na stronie głównej forum, a jak klikam album to wszystko zaczyna się od nowa... Co mam zrobić? |
Ja mam tak samo... no chyba, że chcę zobaczyć galerię konkretnej forumki, to wtedy wchodzę w jej profil i nastepnie w jej galerię, wtedy jest ok.
[ Dodano: Czw Maj 28, 2009 3:23 pm ]
Problem nadal jest aktualny....
Na dodatek od wczoraj nie mogę otworzyć żadnych załaczników do postów, bo kiedy tylko na nie kliknę od razu jestem wylogowywana i pojawia się komunikat, że nie jestem uprawniona... |
_________________ Nasz ślub - 05.09.2009r.
|
|
|
|
|
dymocha
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 12:58 pm
|
|
|
Mam problem z galerią.. Miałam do niej dostęp, ale chyba po porządkach na forum zmniejszyła mi się ilość zliczanych postów. Nawet nie chodzi mi o zaglądanie do galerii innym, tylko o to co się stało ze zdjęciami, które były u mnie? Jeżeli dalej w niej są to chciałabym żeby zostały usunięte. |
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez dymocha Sob Maj 22, 2010 1:16 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 5:55 pm
|
|
|
Dymocha - napisz do Admina.
W przypadku, gdy użytkownikowi w wyniku zmian na forum zmniejszyła się ilość postów niezbędna do uzyskania dostępu do Albumu, a wcześniej taki dostęp miał, Admin daje dostęp ręcznie. |
|
|
Balbina
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 6:27 pm
|
|
|
To ja bardzo proszę Admina o dostęp.Znowu po zmianach jestem Nowa. |
|
|
|
|
@Mac-erson
Administrator forum.wesele-lodz.pl
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 11:23 am
|
|
|
No właśnie problem z grupą Forumowicze jest związany z zupełnie automatycznym dodawaniem/usuwaniem do tej grupy w zależności od ilości postów.
Nie da się dodać ręcznie.
Możemy jedynie pomyśleć o zmniejszeniu limitu dostępu po zmianach w liczeniu postów. |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 8:28 pm
|
|
|
Mac-erson napisał/a: | Nie da się dodać ręcznie. |
A kiedyś dawało? |
|
|
@Mac-erson
Administrator forum.wesele-lodz.pl
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 9:45 am
|
|
|
Od kiedy wprowadziliśmy grupę forumowicze i zlikwidowaliśmy gwiazdki na forum to grupa ta się uzupełnia tylko automatycznie. |
|
|
|
|
Malena
dziennikarzynka:)
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:08 pm
|
|
|
Mam pytanie, dawno nie wchodziłam do galerii, dziś zauważyłam, że nie widac kilku moich zdjęć w niej, dlaczego? |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 12:22 pm
|
|
|
W czasie któryś awarii serwera forumowego poznikały załączniki, więc może poznikały też zdjęcia z Albumu. |
|
|
asinek
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 1:55 pm
|
|
|
Uśwadomcie mnie proszę jak to jest z tymi ALBUMAMI.
Ile postów trzeba mieć aby móc je obejrzeć a dwa gdzie albumy się znajdują ? Jestem mało techniczna |
|
|
|
|
kryszka
z doskoku ;)
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 11:23 am
|
|
|
Album jest jeden - link do niego znajduje się na górze strony obok wyloguj http://www.forum.wesele-lodz.pl/album.php
Aby mieć do niego dostęp trzeba mieć 150 postów. Przypominam, że posty zliczają się tylko z niektórych działów, z innych nie (Regulamin forum). |
|
|
asinek
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 3:28 pm
|
|
|
Uważam, że 150 postów jest ok...Popieram ten wymóg. Sama jeszcze tylu nie mam, mam ograniczony dostęp. Nie chciałabym jednak aby kiedyś ktoś "niezaangażowany" na forum mógł oglądać zdjęcia, które ja zamieszczę... |
|
|
|
|
|