Podziękowanie i kilka slów Młodej Pary... |
Autor |
Wiadomość |
Panasonic
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 9:00 am Podziękowanie i kilka slów Młodej Pary...
|
|
|
Spotkałem się może na dwóch weselach że Młodzi tak w połowie wesela, dziękują wszystkim gościom za przybycie. Nawet jedni Młodzi śpiewali Sto Lat.
Mama mówiła że to chyba nie wypada tak dziękować. Geneeralnie trochę irytujące było to, jak sie stresowali przemawiając.
Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
ava
Wiek: 39 Dołączyła: 12 Lut 2008 Posty: 3728 Skąd: Bełchatów/Łódź
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 9:23 am
|
|
|
Osobiście nie spotkałam się z takimi podziękowaniami, ale nie uważam, że Panasonic napisał/a: | nie wypada tak dziękować | To może być bardzo miły gest.
U nas na końcu nagrania z wesela pojawił się napis z krótkimi podziękowaniami - coś w stylu "Para młoda serdecznie dziękuje wszystkim gościom za przybycie, prezenty i wspaniałą zabawę" |
_________________ Nasz ślub - 05.09.2009r.
|
|
|
|
|
silvija
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 9:59 pm
|
|
|
Uważam, że to miły gest, byle nie wymuszony i nie na pokaz. Uważam, że wśród ludzi, których się kocha i lubi i którzy są w dniu Twojego święta z Tobą dla Ciebie, nie ma się czego wstydzić i spokojnie można im bezstresowo powiedzieć dziękuję Albo "wrzucić" te podziękowania w innej formie, w trakcie prezentacji, jako piosenka-dedykacja, właśnie pod koniec filmu czy po prostu jak się każdy będzie że4gnał można mu wtedy podziękować |
|
|
Kasia13
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 8:46 pm
|
|
|
Moja siostra na swoim weselu dziękowała gościom za przybycie i za to , że zechcieli być z nimi w tak ważnym dla nich dniu.
W trakcie wesela weszli na podest dla orkiestry i zupełnie spontanicznie powiedzieli kilka ciepłych zdań . Wypadło to bardzo naturalnie .
Osobiście nie widzę w tym nic niestosownego. |
|
|
|
|
Partyshow_pl
Firma
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 9:40 pm
|
|
|
Świadek przy pierwszym toaście dziękuje wszystkim gościom za przybycie i życzy udanej zabawy. Według mnie to wystarczy. Młodzi od siebie mogą ewentualnie podarować gościom jakieś mini prezenciki w ramach podziękowań. |
|
|
frys1
Firma
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2013 1:23 am
|
|
|
To jest dosyć powszechna tradycja na zachodzie w polsce się nie spotkałem jeszcze z czymś takim ale uważam że młodzi powinni powiedzieć kilka słów |
_________________ Nasze piękne zaproszenia ślubne rozdane |
|
|
|
|
|