|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
szycie sposabelli w Radomiu |
Autor |
Wiadomość |
adriannaaa
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 2:00 pm szycie sposabelli w Radomiu
|
|
|
Czy któraś z was szyła suknię ślubną Sposabelli bezpośrednio u producenta w Radomiu? Słyszałam,że też tak można, i wychodzi to taniej. Jestem ciekawa czy któraś z Was forumowiczek, ma to doswiadczenie za sobą i może podzielić się ze mną wrażeniami;)
Koszty, warunki i efekt końcowy!!:))
Będę wdzięczna za informacje.
Widzę, że post był śledzony - więc informuję czego się dowiedziałam - cena uszycia sukni w radomiu odpowiada jej cenie w radomskim salonie - ta - akurat w przypadku moejj sukienki - jest identyczn ajak w Furorze na Nawrot w łodzi ( suma - cena w radomiu - 2000 suknia +200 tren; cena w furorze - 1780 - suknia, 380 tren - model to 333 z ubiegłorocznej kolekcji - suknia zostałą przenioesiona do kolekcji tegorocznej - więc nie ma na nią obniżek)
Różnica miedzy Warszawą - salon Diana - to 300 zotych , w Warszawieza ta suknie chcieli 2500 w tym roku.
Tak wiec jeśłi któraś z forumowiczek zastanawiała się , tak jak ja czy warto jechać do radomia - to.. nie warto:)) |
|
|
bajeczka
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 8:44 pm
|
|
|
Fajnie, że dzielisz sie takimi wiadomościami z innymi
Dziekuje w imieniu zainteresowanych |
|
|
Natalia
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 10:09 pm
|
|
|
Szczerze mówiąc to bałam się odpowiedzi na Twoje pytanie odnośnie różnicy w cenach szycia sposabelli w Radomiu a kupna w Furorze bo właśnie tam niedawno zamówiłam suknię. Odetchnęłam z ulgą że nie przepłaciłam |
|
|
|
|
adriannaaa
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 11:39 am
|
|
|
ja szukałam jak najtaniej, i przypomniało mi się, że keidyś któraś z dziewczyn mówiła, ze sposabelle mozna uszyć w radomiu, i że wychodzi duzo taniej. Wiadomo - jak każda chciałabym mieć swoją wymarzona kieckę jak najmniejszym kosztem - więc szukałam każdego wyjścia, o dziwo w łodzi wyszło taniej... teraz zastanawiam się czy można zakupić sam tren w Radomiu;) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|