|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Anna Sokołowska Make up Artist |
Autor |
Wiadomość |
Catylyn89
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 10:08 pm
|
|
|
martula_87 napisał/a: | Makijaż zawsze wygląda inaczej na żywo niż na zdjęciach i na filmach.
|
Zdjęcia są zawsze podrasowane - fakt, ale w tym przypadku nawet PS tutaj nie pomógł. Makijaż filmowy i fotograficzny musi być wyrazisty, musi go być widać. Zarówno w dniu ślubu jak i w plenerze (bo to są zdjęcia pamiątkowe), więc rozumiem sytuację Dorotki_ Sama bym była lekko wkurzona, gdybym zauważyła taką różnicę (i to na filmie i zdjęciach ślubnych!).
Klient płaci - klient wymaga. Tutaj, nie wiem czy to była wina niezrozumienia, czy światła w trakcie robienia makijażu, aczkolwiek efekt jest... blady.
Sama, jak robię sobie czy też komuś makijaż okazjonalny, zawsze robię próbne zdjęcie, by sprawdzić, czy makijaż jest wystarczająco wyraźny. |
Ostatnio zmieniony przez Catylyn89 Sro Wrz 02, 2015 10:53 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
*Dorotka_
Moderator
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Cze 2012 Posty: 5060 Skąd: Łódź/Wrocław
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 10:28 pm
|
|
|
Catylyn89, masz rację. Cieszę się, że chociaż Ty mnie rozumiesz co do joty
Ale już mleko się rozlało, gdybym jeszcze kiedyś umówiła się do Ani, to wiem że muszę dopilnować odpowiedniego koloru podkładu i poprosić o konturowanie. |
|
|
Catylyn89
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 4:43 pm
|
|
|
Dorotka_ napisał/a: | Catylyn89, masz rację. Cieszę się, że chociaż Ty mnie rozumiesz co do joty |
mam tylko skromną nadzieję, że swoją szczerością nie uraziłam nikogo.
Cytat: | Ale już mleko się rozlało, gdybym jeszcze kiedyś umówiła się do Ani, to wiem że muszę dopilnować odpowiedniego koloru podkładu i poprosić o konturowanie. |
Myślę, że Anna weźmie to do serca i popracuje nad tymi błędami, bo to tylko wpłynie na jej rozwój Czasami warto przyjąć konstruktywną krytykę, niż wysłuchiwać samych pochwał |
Ostatnio zmieniony przez Catylyn89 Czw Wrz 03, 2015 4:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
samanta12
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 11:49 am
|
|
|
a mi sie podoba |
|
|
|
|
myriads
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2019 1:21 pm
|
|
|
Jakieś nowsze opinie? |
|
|
|
|
RudaNiepoprawna
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2019 9:33 pm
|
|
|
myriads, mogę Ci powiedzieć, że Ania nadal świetnie maluje. Jak potrzebuje makijażu na większe imprezy to zawsze do niej |
|
|
Hachiko
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2020 11:48 am
|
|
|
Ja też serdecznie polecam Anię Sokołowską. Mega sympatyczna, pozytywna osoba! Bardzo utalentowana i otwarta, bywanie u niej w salonie to prawdziwa przyjemność. Ja akurat w zeszłym roku w czerwcu zapisałam się do niej na kurs makijażu osobistego i stąd znam jej talent i osobowość. Kurs trwał kilka godzin, ale naprawdę super spędziłam tam czas. Jej makijaże są trwałe, dopasowane do urody i naszych predyspozycji. Stara się, żeby makijaż był naturalny i wydobył z nas piękno. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|